CAMPANIA 2013 - REDIRECTIONEAZA 2% CATRE ASOCIATIA PENTRU FORMARE, EDUCATIE SI DEZVOLTARE “EUROFED”:

Potrivit art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit (provenit din salarariu sau activitati profesionale liberale), platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste.

Daca doriti, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2012, sa sprijiniti proiectele Asociatiei EUROFED, completati si depuneti, pana la data de 25 MAI 2013, formularul 230 (in cazul impozitului pentru salarii) sau formularul 200 (daca ati avut si alte venituri in afara salariului), astfel:

PASUL 1: 

a) pentru VENITURI DIN SALARIU: DESCARCATI DE AICI FORMULARUL 230 precompletat cu datele Asociatiei pentru Formare, Educatie si Dezvoltare EUROFED”

b) pentru ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUI*: DESCARCATI DE AICI FORMULARUL 200 precompletat cu datele Asociatiei pentru Formare, Educatie si Dezvoltare EUROFED”

ANUL la care se face referire in formular este 2012, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2012, conform fisei fiscale.

Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA PENTRU FORMARE, EDUCATIE SI DEZVOLTARE “EUROFED”

Cod de identificare fiscala: 30299010

Cont bancar (IBAN): RO45 MILB 0000 0000 0378 6673

PASUL 2: completati cu datele personale DOAR UNUL DIN CELE DOUA FORMULARE DE MAI SUS (dupa caz).

ATENTIE: Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.

a) pentru VENITURI DIN SALARIU: completati formularul 230 cu datele de identificare (pct. I) si semnatura. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate.

b) pentru ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUI*: completati formularul 200 la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III "Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat".  

*tipul veniturilor si mai multe informatii, pot fi consultate pe site-ul ANAF, pentru detalii click AICI

IMPORTANT!!! Daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteti lasa casuta necompletata, deoarece, cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal: "...Organul fiscal competent are obligatia calcularii, retinerii si virarii sumei reprezentand pana la 2% din impozitul datorat ...

 

PASUL 3: Depuneti formularul DIRECT la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul PRIN POSTA, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti aici: ADRESE - CLICK AICI.


IMPORTANT!!!! AICI GASITI - UN MODEL DE COMPLETARE A FORMULARULUI 230 !!!

DE CE SA REDIRECTIONATI 2% ASOCIATIEI EUROFED:

Fondurile pe care dumneavoastra le directionati vor fi folosite pentru sustinerea proiectelor Asociatiei EUROFED.

Asociatia EUROFED este o organizatie non profit infiintata in anul 2012, cu scopul facilitarii accesului pe piata muncii a somerilor, tinerilor absolventi si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, formarii si dezvoltarii profesionale continue a acestora, promovarii si incurajarii implicarii active a cetatenilor in viata comunitatii, precum si oferirea de servicii de consultanta in dezvoltarea in demararea si dezvoltarea de afaceri.

Obiectivele EUROFED:

Ř  Furnizarea de servicii de consiliere, training si sprijin in demararea si dezvoltarea unei afaceri; Dezvolatare profesionala continua, a competentelor antreprenoriale, a voluntariatului si a spiritului de asociere;

Ř  Sustinerea si promovarea politicilor de tineret si de implicare a tinerilor la viata publica a societatii contemporane românesti si europene;

Ř  Organizarea si desfasurarea de activitati de instruire si formare profesionala continua a adultilor;

Ř  Organizarea si desfasurarea de activitati educative nonformale in rândul tinerilor;

Ř  Informarea si consilierea profesionala a tinerilor, adultilor si a persoanelor defavorizate; Furnizarea de servicii de consultanta, consiliere si informare a cetatenilor in domeniile de interes ale Asociatiei;

Ř  Promovarea si apararea drepturilor si libertatilor omului;

Ř  Educarea si informarea tinerilor si persoanelor defavorizate;

Ř  Sprijinirea si promovarea politicilor agricole si de dezvoltare rurala;

Ř  Promovarea politicilor si valorilor democratice românesti si europene;

Ř  Protejarea si dezvoltarea durabila a mediului inconjurator si a resurselor naturale.

Activitatile principale EUROFED:

Ř  organizarea si desfasurarea de campanii locale, nationale si internationale de consiliere, informare, educatie, training si dezvoltare;

Ř  acordarea de consultanta, asistenta, informare si consiliere persoanelor interesate, in domeniile respectarii drepturilor omului, dezvoltarii constiintei civice precum si alte domenii de interes general ce privesc viata publica; 

Ř  consultanta, asistenta, informare si consiliere in deschiderea, dezvoltarea si rentabilizarea unei afaceri;

Ř  dezvoltarea de programe proprii si in regim de parteneriat cu autoritatile publice, companiile private, mediul academic si non-guvernamental, din tara si strainatate;

Ř  demararea, elaborarea si implementarea de actiuni si programe privind integrarea cetatenilor români in spatiul european si in cultura, valorile si principiile europene.


Daca doriti mai multe informatii in legatura cu aceasta procedura sau aveti nelamuriri privind competarea formularelor, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Date de contact:

E-mail: asociatiaeurofed@yahoo.com  

VA MULTUMIM PENTRU SPRIJINUL ACORDAT !