Kuponiada

Despre noi

PJobs.ro vă prezintă concursuri/anunţuri de angajare în instituțiile publice românești, instituțiile europene, oportunităţi de angajarea în companii/firme private din străinatate (în special UE) și din țară, internship-uri și metode de dezvoltare a carierei.

Site-ul este structurat în 5 categorii de joburi după cum urmează:

EUjobs – în aceasta categorie găsiţi anunţuri de locuri de muncă vacante/concursuri de angajare organizate de instituţiile Uniunii Europene.

Interships – categoria Internships este destinată oportunităţilor de efectuare a stagiilor de practică şi/sau burselor de studii adresate studenţilor/persoanelor angajate, în diferite instituţii/organizaţii/companii/firme din ţară şi din străinătate.

Lucrează în România – categorie adresată şomerilor şi persoanelor în cautarea unui loc de muncă din companii/firme private din ţară.

Lucrează în străinătate – categorie destinată persoanelor aflate în căutarea celor mai bune oferte de muncă din companii/firme din străinătate (în special din spaţiul UE).

Lucrează la stat – ultima categorie de joburi este adresată persoanelor care sunt în căutarea unei cariere profesionale în cadrul instituţiilor publice româneşti, funcţii publice de execuţie, funcţii publice de conducere, înalţi functionari publici şi personal contractual din Guvern, ministere, alte instituţii centrale, instituţii descentralizate (Prefecturi, Direcţii judeţene ale finanţelor publice, Direcţii judeţene agricole etc), instituţii publice locale (Primării, Consilii locale, Consilii Judeţene etc).

Scopul PJobs.ro - îl reprezintă transparentizarea procesului de recrutare şi selecţie în funcţia publică şi facilitarea accesului pe piaţa muncii a şomerilor şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

EUjobs Internships Lucreaza in Romania Lucreaza in strainatate Lucreaza la stat

SiteUptime Web Site Monitoring Service